30 08 2021 00:00

Tirol 33

Tussenwoning
4 slaapkamers
96 m² Woonoppervlak
109 m² Perceeloppervlak

Omschrijving

Op zoek naar rust en ruimte, in een groene omgeving? Dan is deze tussenwoning gelegen aan een autoluwe straat met voortuin en achtertuin wellicht iets voor u. De tuin is gelegen op het westen dus middagzon gegarandeerd.
Dit woonhuis heeft een uitzonderlijke speelse indeling tov. de andere woningen in de buurt. Doordat de woning in de breedte is gebouwd is het geheel erg licht en is er naast een woonkamer nog een ruime eetkeuken met toegang tot de berging. Op de eerste etage heeft de woning een dakterras.

De woning is gelegen in het populaire en groene Lunetten, waar kinderen nog ”gewoon” op straat kunnen spelen. Alle denkbare voorzieningen zijn zeer dichtbij gelegen, waaronder een winkelcentrum, parken, een kinderboerderij, scholen en ook uitvalswegen zijn zeer goed bereikbaar. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is ook uitstekend, met diverse bushaltes en het station Lunetten op fietsafstand van de woning. Aan het eind van de straat is er een speelweide en wandelgebied.
Het betreft een ex-huur woning die intern niet is aangepast aan de huidige eisen qua keuken en sanitair.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet met fontein. Een ruime en lichte woonkamer die in verbinding staat met de eenvoudige royale eetkeuken. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast, drie prima slaapkamers, eenvoudige badkamer voorzien van een tweede toilet, wastafel en douche. Vanuit de grootste slaapkamer is het dakterras aan de voorzijde bereikbaar.

Bijzonderheden:
– De woning heeft een beschutte tuin op het westen;
– Gelegen in een groene wijk met alle voorzieningen in de buurt;
– Woonoppervlakte 96 m² (volgens NEN-norm 2580);
– Perceelopp. 109 m2;
– Bouwjaar 1983;
– Verwarming en warm water d.m.v. C.V.-combiketel;
– Koper heeft de verplichting de woning gedurende 2 jaar zelf te bewonen;
– Eén persoon kan slechts één woning per wijk kopen;
– Verkoper heeft de woning niet zelf bewoond;
– Erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht;
– Energielabel E;
– Notaris ter keuze verkoper: Hermans en Schuttevaer;
– Oplevering in overleg;
– De koopovereenkomst zal met enkele extra clausules worden aangevuld;
– Er zal uitsluitend verkocht worden aan natuurlijke personen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Locatie

Adres: Tirol 33